• brillen lenzen zonnebrillen merk bril zonnebril

Brillen en lenzen Brillen en lenzen voor ultiem draagcomfort

Bril of lenzen?


De keuze voor een bril of lenzen is een persoonlijke. We helpen u graag met het maken van deze keuze.

Feit is dat een brilmontuur een voor een belangrijk deel bepaalt hoe u er uitziet. Een nieuwe bril geeft u een nieuw gezicht. Bij Ruud Panis Brillen hebt u enorm veel mogelijkheden, van klassieke monturen tot überhip en alles wat daar tussen zit. Van kunststof tot titanium, hoorn, leem, leer of combinaties van materialen. Van zeer exclusief tot erg goed betaalbaar. U kunt zelfs een bril op maat laten maken. Wij hebben de merken die de beste kwaliteit bieden in huis. Komt u gerust eens passen in onze winkel!

Na het kiezen van het juiste montuur, komt een keuze die wij zelfs nog belangrijker vinden: de keuze voor de glazen. Enkelvoudige of multifocale glazen zijn er in vele soorten en maten. In de winkel vertellen we u er graag over.

Contactlenzen

Bij Ruud Panis Brillen-Lenzen schenken we niet alleen aandacht aan de brildrager, ook voor lenzen bent u natuurlijk bij ons aan het juiste adres. Er zijn verschillende soorten contactlenzen verkrijgbaar. Harde, ook wel vormvaste lenzen, zachte lenzen en nachtlenzen. Welke het best bij jou passen, kunt u samen met ons bepalen.

Contactlenzen zijn in principe geschikt voor iedereen die een oogcorrectie nodig heeft. Nog nooit over lenzen nagedacht? Misschien biedt ons maatwerk voor jou de oplossing! Kom langs voor een gratis test of bel 013-5284899.