• Merken

Hoet Couture

Hoet Couture maakt als eerste in de wereld 3D geprinte brillen uit titanium. Na 4 jaar onderzoek en ontwikkeling zijn deze brillen ‘made in Belgium’ eindelijk op de markt gekomen en wij zijn er trots op dat wij één van de drie opticiens in Nederland zijn die dit mogen verkopen.

De 3D-techniek biedt een aantal ongekende mogelijkheden qua vormgeving en is bovendien - niet onbelangrijk - milieuvriendelijk. De brillen zijn roestvrij en antiallergisch, licht, maar duurzaam en met een goede pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende neus- en glasmaatcombinaties en worden gepersonaliseerd met uw naam er op.

Vormgeving

Het voorstuk van de bril is van transparant titanium met een honingraatstructuur, wat bijdraagt tot het draagcomfort. De oortjes zijn uitgerust met een veersysteem in een titanium legering met vormgeheugen. Met de klassieke productietechnieken was het onmogelijk om soortgelijke monturen te realiseren.

Milieuvriendelijk

De techniek produceert brillen zonder afval en gebruikt zeer weinig energie. Maar wellicht nog milieuvriendelijker is het feit dat er geen voorraden aangemaakt worden. Afgezien van de showmodellen wordt enkel geproduceerd wat ook effectief verkocht wordt.

Hoet Couture is een zeer exclusieve lijn van het Belgische merk Hoet. De oprichter van dit merk is erg succesvol met zijn andere merk Theo en Hoet is zijn nieuwste ‘project’. De Hoet Couture- brillen sluiten goed aan bij de ‘klassieke’ Hoet-collectie. Ze zijn tijdloos-modern én mooi. Kwaliteit en comfort blijven steeds de basisvereisten.

th_287339_CHommeIVoor.jpg

IMG_5733.JPG