• Panis_brillen_hout.jpg

Nieuws

Net nieuw binnen, vers van de pers, is de Chanel Prestige 2015 collectie Pearl. Ruud Panis Brillen is één van de weinige opticiens die geselecteerd is om deze brillen te mogen verkopen. En daar zijn we trots op!

Deze nieuwe Chanel collectie bestaat uit de Mother of Pearl collectie van vier correctiemonturen en de Pearl collectie met drie zonnebrillen.

De brillen zijn afgewerkt met bijzondere details. Als u op zoek bent naar een zeer exclusieve bril, zit u met deze monturen zeker goed!

chanel-2015-pearl-eyewear-collection.jpg

Mother of Pearl

De Mother of Pearl collectie is geïnspireerd door het privéleven van Coco Chanel. Haar appartement in Parijs aan Rue de Cambon 31, boven de eerste boetiek, laat perfect zien waar Chanel voor staat. De  kroonluchter van parelmoer die haar appartement sierde, is beroemd geworden. Ditzelfde parelmoer is op unieke wijze in de brilveer verwerkt.

parelmoer chanel

Pearl

De zonnebrillen uit deze collectie zijn geïnspireerd door de elegante juwelen waar Coco Chanel een passie voor had: parels.

Chanel Pearls.jpg

De eenvoud en charme, maar vooral het vermogen om een gezicht te laten stralen en schoonheid te accentueren, maakten parels zo bijzonder voor Coco Chanel. Ze verliet haar huis niet zonder dit sierlijke accessoire en droeg iedere dag meerdere parelkettingen.

Chanel Pearl 2015 catwalkChanel catwalk Pearl 2015

Zoals u ook op de catwalk van de laatste Chanel fashionshows zag, is de parel nog steeds een grote trend. Klassiek en altijd stijlvol.

De brilveren van deze monturen worden dan ook opgesierd door twee prachtige parels, waarvan één is afgewerkt met het metalen CC logo.

Komt u deze Chanel collectie snel bewonderen in onze winkel?

chanel-2015-pearl-eyewear-collection_4.jpg

Etui Chanel Prestige Pearl 2015.jpg

chanel pearl prestige 2015