• Panis_brillen_hout.jpg

Nieuws

Leisure Society: Nieuw bij Panis Brillen

Er zijn maar negen winkels in Nederland waar deze exclusieve brillen te koop zijn, dus als je iets bijzonders wilt…

Leisure Society is een zeer exclusief merk uit Californië. Elke bril wordt gecreëerd volgens het ‘heirloom design’ principe om voor eeuwig te blijven bestaan en met de hand gemaakt in Japan uit de beste materialen.

Shane Baum


Oprichter Shane Baum, van Baumvision, is lid van edCFDA (Eyewear Designers of the Council of Fashion Designers of America) en een zeer belangrijke persoon in de wereld van brilontwerpen en productie. Zijn kennis en ervaring zijn zichtbaar in elke bril van Leisure Society.

Leisure Society SS2018

Collectie Spring 2018


De Spring 2018 collectie van Leisure Society laat innovatief design zien. De modellen Savoye en Satie hebben een ‘reverse-rimless floating lens technology’: het brillenglas ‘zweeft’ in het montuur (zie afbeelding hierboven). 

De Escher bril lijkt geen neusbrug te hebben: dit ontwerp is geïnspireerd door M.C. Escher, die bekend is om zijn optische illusies (zie onder). 

Leisure Society Escher

Montuur Corbusier combineert een frame van beta-titanium versierd met ingewikkelde patronen met op katoen gebaseerde zyl-inzetstukken en 24-karaats vergulde spiegelglazen (zie onder).

Leisure Society Corbusier

Kunst


Wij zijn trots dat deze brillen tot onze collectie behoren. De hoogstaande afwerking en de looks van de Leisure Society monturen passen perfect in ons exclusieve brilassortiment. We delen de passie voor kunststukjes op het gebied van brilmode.

Wilt u meer zien van dit merk? U bent van harte welkom in onze winkel om het te komen bekijken!


Nieuwe merken

We hebben nog meer nieuwe merken in onze collectie:
Dita
Serge Kirchhofer
Morá Busoli
Res/Rei